Gokukoku no Byrnhildr



Manga Adı: Gokukoku no Byrnhildr, Kiwaguro no Brynhildr
Tür: Fantastik, Dram, Ecchi, Harem, Gizem, Psikolojik, Romantizm,Sci-fi, Seinen, Trajedi
Mangaka: Okamoto Lynn
Bölüm Sayısı: 181
Çevirmen: TheDirectEco
Edit: Mayu (1) Eva (2-33) Ahmet_61 (34-181)

Konusu: Murakami, çocukken Kuroneko adındaki bir kıza delicesine aşık olmuştur. Kuroneko, uzaylı gördüğünü söylemektedir fakat kimse inanmıyordur, Murakami ise doğruyu söylediğinden şüphe duyuyordur. Bir gün ona uzaylıları göstermeye karar verir, ancak o sırada bir kaza meydana gelir.
Murakami ağır şekilde yaralanırken Kuroneko ölür.
Aradan uzun zaman geçer, Murakami Kuroneko’nun doğru söylediğini düşünmeye başlar ve bunu kanıtlamak için uzaylıların varlığını kanıtlamak istemektedir.Daha sonra, bir gün sınıfına Kuroneko’ya benzeyen fakat adı Kuroha Neko olan biri transfer olur.Murakami onun Kuroneko olduğunu düşünse de, kız onu tanımadığını söyler. Ayrıca söylediğine göre özel bir güce sahiptir; Geleceği görebilmek! Bakalım büyücü olduğunu iddia eden bu gizemli kız Murakami’nin hayatını ne ölçüde etkileyecek…

Gokukoku no Byrnhildr İndirmek İçin:   

(İlk 179 bölüm için Mavi Manga )

Manga Cilt Kapak Resimleri
(Şahsen manga cilt kapak resimlerini pek beğendiğim söylenemez :D Hele 15.cilt'i gören şüphesiz Hentai serisi sanar :D Çok daha renkli ve zengin içerikli resimli kapaklar yapılsa çok daha güzel olurdu bence ^_^ Zaten bu çok kız olan harem serilerinin diğer bir kötü yanı da erkek karakteri sadece 1 ciltte görebilmek sanırım :D Baksanıza kızların aziz kurtarıcısı Murakami sadece 2 kapakta boy gösteriyor :D Böyle gördüğüm bir diğer seri de Kimi no Iru Machi'ydi ) 

















0 yorum:

Yorum Gönder